www.szallodaakciok.hu

Online Szállás- és Utazásközvetítő Portál

A már évek óta kiemelkedően teljesítő Online Szállás- és Utazásközvetítő Portálunkon (www.szallodaakciok.hu) az Önök csomagajánlatai kiemelt helyre kerülhetnek! Hogy hogyan?! Mi már mindent előkészítettünk, értékesítő kollégánk megmutatja a részleteket, Önnek csak érdeklődnie kell egy regisztrációval!

Regisztráció a megjelenéshez!

Értékesítő kollégáink pár órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot. Nincs kötelezettség!

Online Szállás- és Utazásközvetítő Portálunkon célzottan érjük el a közepesnél magasabb, és a kiemelkedően magas jövedelemmel bíró fogyasztói réteget, mely a legtöbbet költ utazásokra, és az ezzel kapcsolatos szolgáltatásokra. Ez a réteg évente többször tervez hazai és külföldi utazásokat, így folyamatosan figyelemmel kíséri a portálunkon megjelenő kedvezményes ajánlatokat, és gyakran vásárol az elérhető ajánlatok közül.

Hogyan érjük el ezt a legjobb szegmenst? Kiemelt partnereink közé tartozik Magyarország legismertebb utazási magazinja, a Világjáró Utazási Magazin, ahol a folyamatos megjelenés és a rendszeres PR cikkek hatalmas nyilvánosságot biztosítanak partnereink ajánlatainak. Gyakran jelenünk meg kereskedelmi TV csatornákon partner Szállodáinkat népszerűsítve (RTL Klub, TV2), és folyamatos hirdetői vagyunk az összességében több százmilliós látogatottságú hír-, blog-, utazási portálnak.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK REGISZTRÁLOK MOST  >>
about-image
6
Millió
Látogató
63
Ezer
Foglalás
3
Milliárd Ft
Forgalom
2
Látogató
amióta nézi ezt az oldalt

AMIT KÍNÁLUNK

EZEKET BIZTOSAN KEDVELNI FOGJA

Klasszikus szobafoglalás közvetítés

Online rendszerünkön keresztül továbbítjuk a Vendégek szobafoglalásait, majd azok visszaigazolása után átadjuk a kezelését a szállás részére. A Vendégektől pénzt nem szedünk be, a jutalékot időszakos elszámolás után számlázzuk ki a szállás felé.

Bármilyen csomagajánlattal megjelenhet

Megjelenést tudunk biztosítani kiemelten akciós ajánlatoknak, normál csomagajánlatoknak, last minute akcióknak, előfoglalási kedvezményes csomagoknak, de még akár a napi szobaáraknak is.

Elegáns, vonzó megjelenés az ajánlatok számára

Nézzen körül az egyik legnépszerűbb portálunkon, a www.szallodaakciok.hu oldalon. Vagy akár tekintse meg egy konkrét akció adatlapját ide kattintva!

Választhat kedvező jutalékcsomagjaink közül

Kedvező jutalékcsomagjaink közül Ön választja ki a leginkább megfelelőt, melyet aztán az együttmüködési szerződésben rögzítünk. A jutalékok mértékéért és a csomagok tartalmáért görgessen lentebb!

Állandó, személyes kapcsolattartó

Hogy Ön biztosan a legjobb kiszolgálást kapja tölünk, a kiválóan működő ügyfélszolgálatunk mellett egy Ön számára kijelölt kapcsolattartóval tudja majd mindig egyeztetni kérdéseit a zökkenőmentes munka érdekében.

Marketing tanácsok profi szakértönktöl

Munkánkat professzionális marketing szakemberek támogatják, akik segítségével az ajánlatok szövegezését, elrendezését, illusztrációit úgy alakítjuk ki, hogy az a legjobb eredményt érje el az értékesítésben.

Nem kell bajlódnia az adatok, fotók, ajánlatok feltöltésével

Kollégáink elintézik mindezt Ön helyett...Önnek csak ellenöriznie kell, és már indulhatunk is!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK REGISZTRÁLOK MOST  >>

A SIKEREINK JUTALMA

Válassza ki jutalék csomagját

Alap csomag

13 %
 • Korlátlan időre
 • Korlátlan foglalás
 • Kiemelt hely lehetséges
 • Hírlevél megjelenés többször
REGISZTRÁLOK MOST  >>

Akciós csomag

9,9 %
 • Első 10 foglalás
 • 11. foglalástól Alap csomag
 • 2016 május 20-ig történő szerződés esetén választható
 • Hírlevél megjelenés lehetséges
REGISZTRÁLOK MOST  >>

Sávos csomag

12 %
 • Korlátlan időre
 • HAVI 300 000 Ft fölött 14%
 • Kiemelt hely lehetséges
 • Hírlevél megjelenés többször
REGISZTRÁLOK MOST  >>

Legjobb partnereink

Akikre büszkék vagyunk, hogy szívesen dolgoznak velünk

Székhely, posta cím

Travel-Pro Kft
2724 Újlengyel, Határ út 12.

Telefon

+36 (70) 941-0443